Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Werkbezoek aan Vencomatic Campus

April 2017

Vandaag op bezoek bij Vencomatic Campus. Ik vertel over mijn ideeën om Lamberdina’s Hoeve te bouwen. Het is niet de eerste keer dat we gaan samenwerken. Opnieuw ervaar ik de kracht van co-creatie. Mijn ideaal is om een natuurlijke omgeving te bouwen waar het welzijn voor mijn kippen en voedselveiligheid gewaarborgd is. Mijn kippen lopen natuurlijk lekker buiten maar ‘s avonds gaan ze op stok in een omgeving die precies aansluit op hun natuurlijke gedrag- en leefwereld. Dat betekent dat je in het nachtverblijf alleen díe technieken toepast die bijdragen aan de natuurlijke leefwereld van de kippen. Het ideale klimaat met frisse en zuurstofrijke lucht zoals mijn kippen dat graag hebben! Als ik weer naar huis rijd barst ik van de zin en energie om Lamberdina’s biologische Hoeve zo snel mogelijk te realiseren. Maar ik ben ook realistisch. Ik weet dat we pas aan het begin staan en heel veel stappen moeten zetten.
Maar de eerste stappen zijn gezet.

Ik houd je op de hoogte.

Groetjes Eric