Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

VOP 2020: Ode aan Oma en onze Aarde

Vandaag is het zover https://www.vop.nu/algemeen/vop/vop-genomineerden/genomineerden-2020/ De gezamenlijke Venrayse Ondernemers-verenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP) reikt sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissen Prijs uit voor de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs voor de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie.
De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray.

Ik ben behoorlijk zenuwachtig! Laat mij maar gewoon m’n ding doen, dan weet ik het precies maar straks op het podium een presentatie geven…… Ik ben heel benieuwd hoe de andere genomineerden zich nu voelen…:-)

Het mooie aan genomineerd zijn is dat We zijn allemaal genomineerd omdat we grensverleggend ondernemen, maar genomineerd zijn voor de VOP is op zich zelf al grensverleggend. Je moet echt uit je comfort zone stappen. De gesprekken voeren, presentaties maken, heel goed stil staan bij wat je doet en waarom je dat doet. Dat is heel leerzaam. Tussen de bedrijven door heb ik goed geoefend, iedereen weet dat praten niet echt mijn ding is., maar ik ben er klaar voor;-)

Lamberdina’s Hoeve is een ode aan mijn oma en aan onze aarde.
De afgelopen decennia groeide een maatschappelijk bewustzijn over de onlosmakelijke relatie tussen dierenwelzijn, voedselveiligheid, aarde en economie. Maar dat bewust zijn groeide ook in mij. Mijn passie voor de kippen is de basis maar ik voelde wel dat het anders moest. En beter.
Mijn antwoord op het vraagstuk: Hoe kun je dieren welzijn combineren met milieuwinst heb ik, samen met ketenpartners gevonden, in het ontwikkelen van een integrale duurzame beleidsvoering op gebied van dierenwelzijn en milieu. En in het leren communiceren hierover.

Castenray: Hier liggen mijn roots! De grond èn de boerderij. Dit is mijn leven.
Mijn kleine stukje land in Castenray  draagt bij aan de toekomst van onze wereld
Ik ben Eric Thielen, derde generatie Thielen.

Ik wens alle genomineerden heel veel succes!

Tot straks!

Groetjes Eric