Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Uitnodiging informatieavond

UITNODIGING
Op vrijdag 30 maart willen we u, inwoners van Castenray en Oirlo, van harte uitnodigen op de inwoners-informatieavond van Lamberdina’s Hoeve bij Eric Thielen in Castenray.
Eric Thielen bouwt in gedachten al jaren aan Lamberdina’s Hoeve, maar de laatste anderhalf jaar is deze droom in woord en beeld vertaald .
We zijn er heel trots op dat we nu het stadium bereikt hebben om deze droom met u te kunnen delen. Dat doen we op de plek waar ooit de boerderij van Lamberdina stond.

We stellen uw aanwezigheid enorm op prijs omdat we het belangrijk vinden dat u, als inwoner en als goede buur, als eerste de informatie krijgt over de missie en visie van onze biologische hoeve. Na de bijeenkomst op 30 maart liggen de bouwplannen en tekeningen ter inzage bij de gemeente Venray.
Tussen 19.00 en 20.00 uur willen we u graag Lamberdina’s Hoeve laten beleven:
Karenanna Knopper zal de avond openen met een kort verhaal over de gesprekken die zij met Eric heeft gevoerd en de opdracht die Lamberdina’s Hoeve zich heeft gesteld.
Erik Thielen vertelt over het ontstaan van zijn droom en het durven maken van keuzes. Ook partners en co-createurs van het eerste uur als Gemeente Venray, Gommans, Vencomatic, Theunissen, Arvalis, Vitelia, Knijenburg Advies en Acconavm zullen aanwezig zijn en er is volop gelegenheid om na afloop van de presentaties op informele wijze met elkaar na te praten.

Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom en verwelkomen we u met koffie en gevulde eitjes!
Hartelijke groet namens het hele team van Lamberdina’s Hoeve.

“Duurzaamheid gaat op Lamberdina’s Hoeve over onze gezondheid en de gezondheid van onze aarde. Het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en raakt de essentie van ons bestaan Economie is belangrijk, maar duurzaam zorgdragen voor mensen, dieren, natuur en omgeving is een volwaardige manier van leven. Met deze manier van ondernemen nemen we de verantwoording voor de dag van morgen.” Op 30 maart zal ik u mijn verhaal graag met u delen. Hartelijke groet, Eric Thielen

***************************************************************************
Locatie: Horsterweg 27 * Oude boerderij Lamberdina * Witte tent
Datum en tijdstip: vrijdag 30 maart-19.00 -20.00 Inloop vanaf 18.45
Meer info: https://lamberdinashoeve.nl/ en https://lamberdinashoeve.nl/#dagboek
Mail: info@lamberdinashoeve.nl
Telefoon: 06-54 78 73 62