Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Niet zomaar een eitje!

We hebben heel veel mailtjes ontvangen van liefhebbers van biologische eitjes. Ons eitje is niet alleen biologisch maar ook nog eens heel duurzaam. Onze dames staan centraal en scharrelen naar hartenlust onder de fruit- en notenbomen en tussen de klavers in de weide Maar ook het milieu verdient al onze aandacht. Daarom hebben we geïnvesteerd in de allernieuwste technologie op het gebied van stikstofreductie. Met de Eco-units behalen we een stikstofreductie van maar liefst 80% . En door de zonnepanelen over de gehele lengte van de stalletjes zijn we energieneutraal. Ik overdrijf dus niet als ik zeg dat onze dames ‘gouden eitjes’ leggen. We willen natuurlijk dat jong en oud kan genieten van onze eitjes, daarom zijn we met een team aan het onderzoeken waar en op welke wijze onze eitjes het best tot hun recht komen. Ik hoop dat we daar op korte termijn al iets meer over kunnen vertellen.

Op dit moment werken we samen met de Gebroeders Van Beek, zij zorgen ervoor dat onze eitjes in de doosjes van biologische Blije Kip eieren in de winkel liggen. Heerlijk vers en met 3* BLK van de Dierenbescherming het meest diervriendelijke ei van Nederland.

Het is dus eigenlijk nog een avontuur wat er nog meer met ons eitje gaat gebeuren. Maar met Blije Kip eieren weet je dat je de allerbeste eieren koopt die er op dit moment geproduceerd worden.

Nieuwsgierig naar ons volgende avontuur? Volg ons op FB en YouTube of stuur je contactgegevens naar info@lamberdinashoeve.nl
Dan houden we je op de hoogte!

Groetjes,

Eric en zijn dames:-)