Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Lamberdina’s Hoeve is voltooid! Een historisch moment.

12 januari 2019. Het is zover! Lamberdina’s Hoeve is klaar om de dames te ontvangen! Ik moet af en toe gewoon even knipperen met mijn ogen. We hebben het gefikst; Mijn droom is werkelijkheid geworden. Gek hoor, als ik nu terug kijk lijkt het alsof de boerderij in een paar maandjes  gebouwd is. In werkelijkheid ben ik zo’n drie jaar geleden begonnen met dromen. Mijn droom ging ik delen. Mensen begonnen er over te praten. Professionals schoven aan in het denkproces en we hebben de nodige koppen koffie (en water) gedronken. Ik heb geen dag getwijfeld, geen dag spijt gehad. Niet van mijn keuze en niet van de mensen en organisaties waarmee ik samenwerk, Stefan Kuijpers, Lotte van der Ven, provincie Limburg, gemeente Castenray en Venray,  aannemersbedrijf Theunissen, Jan Gommans, Chiel Ter Heerdt, Peter Vingerling, maar ook mijn dorpsgenoten en natuurlijk mijn medewerkers die net zo opgewonden zijn als ik en ook niet kunnen wachten tot de dames hun entree maken.
Op deze bijzondere momenten mis ik mijn pa en ma het meest. Ik ben er van overtuigd dat ze Lamberdina’s Hoeve geweldig vinden en trots zijn op de keuze die ik heb gemaakt, maar toch zou je het liefst met hun samen een kijkje in de stal nemen en vragen: “En Pa, wat denkst dich?”
Ze zijn vandaag extra aanwezig in hun afwezigheid. Op 13 januari 1995 overleed mijn vader en mijn moeder die op 8 januari 2016 is overleden is op de sterfdag van mij vader begraven. Ik mag dan wel een nuchtere Noord-Limburgse boerenzoon zijn, maar ik steek morgen toch even een kaarsje aan.
Maandag 14 januari komen de hennen. Denk nou niet dat ze dan meteen buiten rond kunnen rennen. Daar gaat nog een heel proces aan vooraf . Maar daarover vertel ik je dinsdag 15 januari meer. Laten we eerst van dit historische moment genieten. Lamberdina’s Biologische Hoeve 2019 is een feit!

Fijn weekend allemaal, Groetjes Eric Thielen