Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Jonge knappe koppen HMSM aan zet op Lamberdina’s Hoeve

We hebben een fantastische avond beleefd in de welhaast paradijselijke tuin op de Hotel Management School Maastricht met Claire Souren. Zij is Coördinator Track Foodservice at Hotel Management School Maastricht (HMSM)

We zijn enorm verwend met de heerlijkste gerechten maar ook met heel veel (vernieuwende) inzichten op het gebed van Food en Foodservice

Ik vind het belangrijk dat we met jonge mensen aan tafel gaan en praten over de toekomst.
Voedsel heeft zoveel meer impact dat je in eerste instantie denkt: het heeft raakvlakken met vrijwel alle maatschappelijke, ecologische en economische uitdagingen van deze tijd.  Het zijn deze jongeren die een belangrijke rol gaan spelen in de toekomst van de voedselproductie en -consumptie. Ik zie het als een uitdaging maar ook als een grote kans om out of the box te denken over complexe voedselvraagstukken. En hierover, zonder aannames of vooringenomenheid het gesprek te voeren. Daarom gaan we onder begeleiding van Claire Souren verschillende onderzoeken opstarten met derde en vierde jaars studenten van HMSM Zij zijn niet alleen de toekomstige Food Pro’s en decision makers maar ook de consument van nu en de toekomst. ‘Iets goeds’ doen voor de wereld en tegelijkertijd geld verdienen? Het kan! Maatschappelijk verantwoord ondernemen, circulair ondernemen, sociaal ondernemen, transparant ondernemen: het zijn allemaal termen die op hetzelfde neerkomen. Boeren met met hart voor kip, mens en omgeving.
We gaan direct na de vakantie van start en jullie weten dat ik jullie met vel plezier op de hoogte zal houden! Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie 🙂

Heel hartelijke groet uit Castenray van mij en mijn dames.