Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Help jij ons agrarisch ondernemer 2020 te worden? Stem vandaag nog op Lamberdina’s Hoeve, dank je wel, ook namens de dames!

DE LAATSTE RONDE! Stem hier op Lamberdina’s Hoeve voor de publieksprijs! www.agrarischondernemer.nl/stemmen

Het gaat er nu om spannen….er zijn 5 genomineerden die kans maken op de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020. Mijn team en ik hebben er alles aan gedaan om een biologische en ook heel duurzame boerderij te bouwen. Lamberdina is de naam van mijn grootmoeder. Met trots spreken we haar naam uit en vertellen aan iedereen wat we doen en hoe we dat doen. Ik ben een ondernemer met een boeren hart! Ik geloof niet in problemen maar in uitdagingen en in oplossingen. De wereld is van iedereen, dat betekent dat we ervan mogen genieten maar dat we ook een zorgplicht hebben. Wij doen ons uiterste best om het beter te doen en het beter te blijven doen. Een stem voor ons is een stem voor dierenwelzijn en milieuwinstHet is een stem voor mijn partners en mijn medewerkers die het mogelijk gemaakt hebben mijn droom te realiseren. Een stem op ons is een stem voor een toekomstbestendige wereld waarin de agrosector zich bij voortduring blijft verbeteren. En waar we met elkaar trots op mogen zijn.

Groetjes en een fijne dag!

Eric Thielen