Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Volg mijn droom en realisatie van Lamberdina’s Hoeve online

“Praten is niet echt mijn ding” zeg ik tegen de cameraploeg die op de bouwplaats van Lamberdina’s Hoeve hun apparatuur uitstalt. Maar gewapend met een thermoskan koffie en papieren bekers gaan we in gesprek en vertel ik mijn verhaal over hoe het verleden mij heeft geïnspireerd om een biologische kippenboerderij te bouwen op de grond van mijn oma Lamberdina.

Vanaf vandaag deel ik mijn droom en de realisatie hiervan online. Op Lamberdina’s Hoeve staat de kip centraal. En dat betekent dat het mijn dames aan niets zal ontbreken op deze kippenboerderij van de toekomst.

Bekijk hier  de video:

Je kunt de realisatie van Lamberdina’s Hoeve volgen op FaceBook, LinkedIn en natuurlijk op het YouTube kanaal