Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

Een heel goed uiteinde en welkom in de lente van 2019

Beste allemaal,

We gaan dit jaar op een prachtige manier afsluiten. We zijn goed op schema met de bouw en het plaatsen van de installaties. Met mijn hele team praten we nooit over problemen maar over uitdagingen. En die kunnen we aan! Ook met de energieleverancier! Die had ons een paar maanden later dan afgesproken in de agenda staan…maar we hebben ons niet gek laten maken. Er wordt nu gewoon conform afspraak en datum geleverd! Dat is ook noodzakelijk. De stalletjes moeten perfect op temperatuur zijn als de dames hun entree doen.

Ik begrijp dat velen van jullie staan te popelen om de boerderij en de dames te bezoeken…MAAR: Dat moet echt nog even wachten . Het is belangrijk dat wanneer de hennen arriveren, zij de tijd krijgen om aan hun nieuwe leefomgeving te wennen. Stap voor stap gaan zij de boel verkennen en hun plekje maken.

In het voorjaar zullen we een mooie open dag organiseren voor de pers en geïnteresseerden en zeker en vooral de inwoners, buren, vrienden, familie en collega’s en niet in de laatste plaats de kinderen van Castenray en omgeving. We zullen jullie via de pers en online op FB en ons YouTube kanaal op de hoogte houden. Jullie zijn van harte welkom om de dames in een lentezonnetje te ontmoeten. De datum zal z.s.m. bekend gemaakt worden.

Voor nu wil ik iedereen bedanken voor het enthousiasme en de tomeloze inzet waarmee we Lamberdina’s Hoeve realiseren.
Mijn droom werd onze droom. Ik ben dankbaar en trots dat we dit met elkaar gedaan hebben. Dank jullie wel!!!!

Ik wens iedereen een heel goed uiteinde en een liefdevol en kiplekker 2019!

Heel hartelijke groet,

Eric Thielen en team.