Maak kennis met de dames
Goeiemorgen, Ik wil dit even met jullie delen! Bekijk hier de eerste beelden van mijn Dames! Groetjes Eric
Goeiemorgen, Ik wil dit even met jullie delen! Bekijk hier de eerste beelden van mijn Dames! Groetjes Eric
Goeiemorgen! Met de kippen gaat het hartstikke goed! Ze zullen, als de temperatuur weer gaat stijgen heel snel de wintertuin gaan bezoeken. Maar vandaag even helemaal iets anders! Vandaag even aandacht voor een innovatief kunststukje op technisch en duurzaam gebied: De eco-Unit van Vencomatic. Dit kun je toch wel een echte parel noemen! Bekijk hier het…
Lees meer
Op 14 januari heeft Ter Heerdt Kuikens en Hennen mijn eerste biologische hennen naar de stallen gebracht. Het is niet makkelijk te omschrijven wat er dan door je heen gaat. De biologische kippenboerderij is nu echt door de dames in gebruik genomen. Voor mij breekt een periode aan waarin ik de dames de rust geef…
Lees meer
12 januari 2019. Het is zover! Lamberdina’s Hoeve is klaar om de dames te ontvangen! Ik moet af en toe gewoon even knipperen met mijn ogen. We hebben het gefikst; Mijn droom is werkelijkheid geworden. Gek hoor, als ik nu terug kijk lijkt het alsof de boerderij in een paar maandjes gebouwd is. In werkelijkheid…
Lees meer
Beste allemaal, We gaan dit jaar op een prachtige manier afsluiten. We zijn goed op schema met de bouw en het plaatsen van de installaties. Met mijn hele team praten we nooit over problemen maar over uitdagingen. En die kunnen we aan! Ook met de energieleverancier! Die had ons een paar maanden later dan afgesproken…
Lees meer
Fred en Jolanda de Leeuw van zijn nog steeds een culinair begrip in Amsterdam en omstreken, Ruim 35 jaar hebben zij de grootste smulpapen met hun kwalitatief hoogstaande slagerij, traiteur en delicatessenwinkel verwend en tijdens de kerstdagen stond iedereen in een gigantische rij in de Utrechtsestraat te wachten om de kerstbestelling in ontvangst te nemen. (Arno…
Lees meer
Ja, dat zei Peter! en ik werd daar natuurlijk wel vrolijk van. Een ei voor patisserie, voor de mayonaise, voor saus hollandaise, een gebakken eitje en ga maar door…..Peter is de! smaakprofessor van Nederland en ver over onze grenzen heen! Ik heb Peter Klosse ontmoet tijdens de livestream. Hij is om zo te zeggen een…
Lees meer
Even een kleine update uit Castenray. De winter is nu echt begonnen. De kou en de zon en een schrale oostelijke wind. Ik geniet ervan om ‘s avonds de schoenen uit te doen en de dag nog even door te nemen terwijl ik wat te eten maak. Wat gaat het snel allemaal. Ik had het…
Lees meer
De dagen vliegen voorbij. Waar ik eerst nog peinzend en dromend over mijn achterland liep, staat nu een biologische kippenboerderij. In een paar maanden tijd hebben we dit met elkaar gerealiseerd en ondanks een paar onrustige nachtjes ben ik zo blij met mijn beslissing om een duurzame en diervriendelijke kippenboerderij te bouwen. Steeds meer consumenten…
Lees meer
Goedemiddag! Met veel plezier deel ik in mijn dagboek het interview op ons YouTube kanaal met Stefan Kuijpers. Klik HIER Het is ongelooflijk fijn om met Vitelia samen te werken. Ook zij gaan voor het allerbeste voor de kippen op onze Hoeve. Super leuk om nu terug te horen hoe hij onze samenwerking ervaart. Dank…
Lees meer