Bezoekadres: Wusterweg 6, 5811AD Castenray
+31654787362

2019: Mijn kleine stukje land in Castenray draagt bij aan de toekomst van onze aarde.

Terugblikken en vooruitkijken op Lamberdina’s Hoeve https://youtu.be/e0wV1pwz2-s

In deze video kun je zien hoe we Lamberdina’s Hoeve gerealiseerd hebben .
2019 was een heel bijzonder jaar.

Hier liggen mijn roots!
De grond èn de boerderij.
Het is mijn leven. Ik ben Eric Thielen, derde generatie pluimveehouder Thielen.

Mijn kleine stukje land in Castenray draagt bij aan de toekomst van onze aarde.

Ik wil alle medewerkers èn partners bedanken voor het realiseren van mijn droom. Zonder jullie had ik dit nooit kunnen doen!

Kennispartners en co-createurs: Provincie Limburg | WUR | Gemeente Venray| Vencomatic | Dierenbescherming | Van Lankveld | Vitelia Agrocultuur | Vitelia Voeders BV | Agruniek Rijnvallei Biologisch BV | Fleuren Fourage en Transport BV | Electro Gommans | Ter Heerdt| Teunissen |Gebr. Van  Beek | Hekwerkland | Tim Schuts | Roel Hoeymakers  | Advee Ysselsteyn | Aldenzee grondwerken | Arvalis | Skal Bio controle | Kiwa Verin | Van Ophoven | Summa verzekeringen | AB Werkt | Van Eck | Hotraco Agri | Van Zeeland | Accon AVM | Thielen Consult | Albert Knijnenburg | Karenanna Media |Heereco BV